AERLITE

ELITE GEN.4

HJULSETT

Aerlite Elite er laget for å gi deg et meget godt konkurransehjulsett til en fantastisk god pris. Vi har her lånt noen av teknologiene som gjør TEAM serien til ekstremt gode konkurransehjul, samtidig som vi har spart inn litt penger på bruk av Aerlite nav istedenfor DT Swiss.

Selv om hovedforskjellen og den største grunnen til prisforskjellen ligger i navene så er det også litt forskjell på felgene. Elite har litt høyere profiler og de er også litt sterker for å tåle tyngre ryttere. Vi har også tunet felgene for å gi litt bedre stabilitet uten at det går for mye utover aerodynamikken sammenlignet med TEAM.

Alle Elite hjulene våre blir brukt til konkurranse og trening på alle nivåer. Er pris og ytelse viktig så burde ikke valget være vanskelig. Elite hjul leverer ytelse og kvalitet som er langt høyere enn det prislappen skulle tilsi.

Nye generasjon 4 av Elite hjulsettene kommer i to profiler som begge to er tilpasset allroundbruk med fokus mot enten lavere vekt eller bedre aerodynamikk. Uansett om du foretrekker dekk og slange, tubeless eller pariserdekk så skal du finne en utgave som passer deg.

14 + 11 =