Om oss

Den perfekte sykelturen

Det er målet som driver oss til å utvikle og produsere komponenter med fokus på kompromissløs kvalitet til fornuftige priser. Med vår direkte salgsmodell der vi kutter ut unødvendige mellomledd kan vi tilby deg produkter som er mye bedre enn det prisen skulle tilsi.

 

Aerlite så dagens lys for 6 år siden, men vår lidenskap og erfaring innen sykkel er mye eldre enn det. På laget vårt har vi tidligere norgesmestere, elitesyklister og mosjonister. Felles for oss alle er at vi setter ekstreme krav til utstyret vårt, og vi vet at du gjør det samme.

 

I vår søken for å alltid bli bedre har vi fra 2017 sesongen og de neste 3 årene vil inngått en avtale som hjulleverandør til Norges beste Continentallag Team Joker Icopal, inkludert regjerende U23 Verdensmester Kristoffer Halvorsen. Deres tilbakemeldinger vil brukes til å ytterligere forbedre hjulene våre, selv om seieren i Handzame Classic på UCI nivå 1.1 tydelig beviser at hjulene tåler sammenligning med de aller beste.

Vår teknologi

Material

Avansert carbonfibre og alu.
legeringer for maksimal

Aero

Aeroprofiler som er tilpasset
forskjellige rytterprofiler

Vekt

God vektdistribusjon for optimal
balanse mellom vekt/styrke

Bremsing

Bremseflater er laget for lav
varmeoppbygging og høy friksjon

Stolt sponsor

Som et viktig ledd i utviklingen og testingen av våre hjulsett har vi siden 2017 levert hjul til Norges (og en av Europas) beste continentallag Joker – Fuel of Norway. De har brukt hjulene til å vinne alt fra krevende alpeetapper til raske spurter i store UCI ritt. Med deres tilbakemeldinger sørger vi for at hjul i alle prisklasser leverer på høyeste nivå.

Hvorfor Aerlite

Håndbygget

Brukt av proffer

Fair pris

Designet i Norge