AERLITE

TEAM

HJULSETT

Aerlite hjulene i TEAM serien har i sitt første år kjørt inn flere serie i UCI ritt og topplasseringer i både nasjonale og internasjonale ritt. Dette er hjul som ble utviklet for å tilfredsstille kravene til Norges beste sykkellag Team Joker Icopal i deres jakt på 1. plasser.

Når kun det beste er godt nok burde disse hjulene stå høyt på ønskelisten.

Alle hjulene i TEAM serien er laget for maksimal ytelse i konkurranse på høyeste nivå. Rytterne som kjører på TEAM hjulene våre jakter alltid på 1. plass og er aldri fornøyd med noe annet. Da er det viktig at utstyret holder mål.

Team hjulene kommer i to profiler, 36mm og 50mm. Begge disse to modellene er gode allroundhjul takket være sin lage vekt og gode aerodynamikk, men 36mm er laget for klatrere og ryttere som krever lavere vekt. 50mm er laget for de som setter høyere krav til aerodynamikk og er den mest populære høyden.

Begge høyder kommer i både pariser, clincher, disc og felbrems.

Alle hjul i TEAM serien kommer med de legendariske DT Swiss 240 navene. De leverer lav rullemotstand, lav vekt, markedsledende slitestyrke og god funksjon.

På toppmodellen bruker vi dekaler under klarlakk. Det gjør ikke bare dekalene mer slitesterke, de blir også lettere og mer aerodynamiske enn klistremerker.

Hjulene lages i med en teknologi vi kaller 45:3K. Vi tar da den tradisjonelle 3K carbonfinishen og legger den i 45 graders vinkel på felgene. På den måten klarer vi å holde de superlette felgene såpass sterke at de tåler tøff bruk i løpene som kjøres på vårparten i Belgia og Frankrike.

Bremsebanen er laget med basalt fibre. De kjøler seg ned betydelig mye fortere enn vanlig carbonfiber og du får derfor bedre nedbremsing, noe som er spesielt merkbart i lengre utforkjøringer. Vi pusser i tillegg ned bremsebanen slik at felgene ikke krever noe innkjøring og er klare til rittbruk rett ut i fra esken.

Trenger du mer informasjon? Send oss en e-post

15 + 13 =